Logo

Grønsager i østerssauce i wok

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne asiatiske ret er fyldt med spændende grøntsager så som bok choy og gulerødder. Retten er nem og hurtig at lave. Server gerne varm med ris. Retten er uden kød. Det kan dog tilsættes efter smag.

 

 

6 stilke bok choy
2 store gulerødder
200 g grønne bønner
1 spsk vegetabilsk olie
3 fed hakket hvidløg
125 g bønnespirer
2 spsk østerssauce
1 spsk vand
1 tsk brun farin

Skyl bok choy-kålen grundigt og skær både blade og stængler i stykker a 5 cm.
Skræl gulerødderne og skær i tynde mønter.
Nip bønnerne og skær dem i stykker a 5 cm.
Varm olien op i en wok eller stor sauterpande.
Tilsæt hvidløg og steg i 30 sekunder.
Derefter tilsættes bok choy, gulerødder og bønner, og der lynsteges i 3 minutter.
Tilsæt bønnespirer, østerssauce, vand og brun farin og kog videre i 1
minut.
Server retten meget varm sammen med dampkogte, langkornede ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.496 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her