Logo

Markchampignon bagt - 3 g fedt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spændende ret med markchampingnoner, brøndkarse og sennep, der kan bruges som forret eller som tilbehør til kød eller kylling. Retten indeholder meget lidt fedt og kulhydrat og altså en god slankeret

 

4 personer
 
5 store markchampignoner
4 spsk balsamisk vineddike
1 spsk grov sennep
75 g grov brøndkarse eller rucola
havsalt og peber
høvlet parmesanost til pynt (kan udelades)
 
Skær stilkene af 4 champignoner og gem dem.
Læg de 4 champignoner med bunden opad i et lille ovnfast fad.
Bag i en forvarmet ovn ved 200ºC i 15 minutter.

Imens tilberedes fyldet.

Finthak den sidste champignon sammen med de gemte stilke og bland i en lille skål med vineddike og sennep.
Drys med salt og peber.
Tag champignonerne ud af ovnen og fordel fyldet i dem.
Stil champignonerne tilbage i ovnen og bag i 25 minutter.
Dæk fadet med folie efter 10 minutter.

Når champignonerne er færdigbagt, lægges de på et fad og holdes varme.
Vend brøndkarsen i den varme saft og bland godt.

Fordel brøndkarsen på 4 tallerkener, anret en champignon oven på hver og pynt eventuelt med høvlet parmesanost.
 
kJ 177; protein 4 g; fedt 3 g; kulhydrat 1 g

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.646 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her