Logo

Torsk fra Normandiet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Torsk fra Normandiet

8 skiver udskåret torsk - ca. 1 kg

2,5 dl æblecider

saft af ½ citron

3 spsk majsolie

1 spsk revet løg

2 spsk reven gulerod

1 bdt hakket persille

1 tsk tørret salvie

salt og peber

smør eller margarine

1 laurbærblad

rasp

Tilbehør: kogte kartofler med persilledrys

*

Tryk fiskestykkerne af i køkkenrulle og læg dem i et enkelt lag i et stort fad.

Bland en marinade af æblecider, citronsaft, majsolie, revet løg, reven gulerod samt persille, salvie, salt og peber.

Hæld marinaden over fiskestykkerne og lad dem trække 2-3 timer.

Vend dem nu og da.

Smør et ildfast fad tykt med smør eller margarine og læg fiskestykkerne heri.

Hæld marinaden over og læg laurbærbladet ved.

Dæk med låg eller alufolie og stil fadet i en 250°C varm ovn i ca. 20 minutter.

Fjern låg eller folie og drys med rasp.

Dæmp varmen til 200°C og stil fadet i ovnen i endnu 10-15 minutter.

Server kogte kartofler til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.386 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her