Logo

Svinemørbrad med ost og paprika

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 svinemørbrad
1 stykke 45% fuldfed danbo ost
1 stort løg
½ liter cremefraiche 18%
1 dåse tomatpure
500 g champignoner

Rens mørbraden, prik nogle huller i den med et strygestål, skær osten i strimler og pres dem i mørbraden krydr den med paprika salt og peber.

Kom lidt fedtstof på panden luk mørbraden på panden i 5-10 min.

Hak løget og svits det i resterne tag et ovnfastfad smør det til, læg mørbraden og løg i fadet.
Bland cremefraiche og tomatpure sammen.

Hæld det over mørbraden så den er dækket stil den i ovnen i 40-45 min. ved 180ºC.

Hak champignoner og læg dem oven i fadet efter 30 min.
Serveres med ris, ærter og flûte.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.633 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her