Logo

Forloren and med svesker og æbler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 svinemørbrad
150 g svesker uden sten
2 aromatiske æbler
Salt
peber
Fedtstof til bruning
3 dl svinebouillon
1 ½ dl piskefløde
1 spsk ribsgelé
Jævning til saucen

Flæk mørbraden næsten igennem på langs, bank den lidt fladere, og fordel svesker og fintsnittede æblebåde på. Drys med salt og peber og luk sammen herom.

Brun mørbraden på alle sider i fedtstoffet i en stegegryde. Hæld 1 dl bouillon ved, og lad det simre 10 min. på hver side - i alt 20 min.

Tag mørbraden op, og kom resten af bouillonen og fløden i gryden. Bring i kog og tilsæt gelé. Jævn saucen og smag til med salt og peber.

Servér med kogte persilledryssede kartofler og en grøn salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.569 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her