Logo

Vildsvinesteg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1000 g mager vildsvinekam med spæk
1 spsk salt
½ dl olie

Marinade:
3 dl rødvin
1 lille løg
½ citron i skiver
1 laurbærblad
1 tsk tørret knust enebær
½ tsk timian

Sauce:
5 dl stegesky + bouillon
Meljævning
salt
peber
1 spsk tomatpurè
1 spsk sherry
Evt. kulør

Kammen ridses. Den lægges i en dyb skål og overhældes med rødvin.
Alle krydderierne tilsættes.

Kødet marinerer således 1 døgn og vendes af og til i marinaden.

Stegen tørres, gnides med salt, lægges i bradepanden og pensles med olie.
Den brunes 20 min. ved 250ºC.

Fedtet hældes af bradepanden.
Steges derefter videre ved 175ºC i 1 time.
Den dryppes jævnligt med marinaden.

Skyen hældes af bradepanden og sies.
Stegen efterbrunes 5-10 min. med ovndøren på klem.

Skyen, der evt. spædes med bouillon, jævnes med lidt meljævning og smages til.
Tilsættes evt. kulør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.398 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her