Logo

Lammekompot med dild og rejer Sørens

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg lammesmåkød

1 citron

1 tsk tørret timian

1 tsk tørret koriander

5 løg

4 fed hvidløg

en lille knoldselleri

1 spsk sukker

salt og peber

1 bdt dild

en god håndfuld rejer

 

Grønsagerne snittes og dækkes to gange med vand.

Kødet gnides med salt, peber og de øvrige krydderier og trækker på køl en halv times tid, mens grønsagerne koges ved jævn varme.

Kom kødet ved, og lad det simre halvanden time mere, til kødet nærmest falder fra hinanden.

Tag kød og grønsager op og kog suppen ned, så der ikke er mere, end at det lige kan "binde" kødet.

Smag til med saft og reven skal af citron og klip dild i.

Læg det op i en skål, sæt det på køl en dags tid, og spis det koldt med kogte kartofler, brød og rejer ved siden af.

Sprød salat er også godt til.

Holdbarhed en uge på køl. Bedst efter to dage.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.053 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her