Logo

Jysk hakkemos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg hakket svinekød
2 løg
2 porrer
2 gulerødder
3 spsk smør eller margarine
2 dl lys svinebouillon
1 laurbærblad

Pil løgene og hak dem groft.
Skær porrerne i tynde ringe og riv gulerødderne på den grove side af råkostjernet.
Svits kødet i fedtstof i en gryde.
Kom grønsagerne i og lad dem svitse med.
Tilsæt bouillonen og kom laurbærblad i.
Krydr med salt og peber.
Lad det koge under låg i 20 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.920 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her