Logo

Banansalat i friske peberfrugter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne salat med banan og æg der serveres i en pbberfrugt er et spændende tilbehør, forret eller frokostret. Server eventuelt med et par skiver godt brød.

 

1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt
2 hårdkogte æg
100 g mayonnaise
1 spsk kapers
1 æble
1 banan
1 håndfuld kørvel

Peberfrugterne flækkes midt igennem på langs. Stilke og kerner fjernes. Skallerne skylles. Æblet vaskes, deles. Kernehus, blomst og stilk fjernes. Æblet og den afskallede banan skæres i terninger, blandes og overhældes med mayonnaise, smagt til med kapers og fyldes i peberfrugterne. Disse anrettes sammen med halve, kogte æg med blød blomme og drysses med hakket kørvel.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.537 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her