Logo

Fløde jordbæris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¼ l. piskefløde
250 g jordbær
friske eller frosne
90 g flormelis
3 æggeblommer
korn fra ½ stang vanilje
 
Piskefløden piskes til skum og jordbærrene blendes.
Flormelis, æggeblommer og vanilje piskes lyse og skummende i ca. 15 min.
Bland det hele og hæld blandingen op i en form.
Stilles i fryseren i mindst 3 timer.
Tips: Denne jordbæris får den almindelige regnbueis til at minde om en
kemikaliefabrik.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.903 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her