Logo

Thainudler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g kinesiske ægnudler
2 spsk vegetabilsk olie
2 fed hakket hvidløg
1 løg i skiver
200 g hakket, magert svinekød
100 g hakkede, rå kæmperejer uden skal
25 g hakket pickles (kan udelades)
125 g fast tofu i tern
150 g bønnespirer
2 spsk fishsauce
2 spsk citronsaft
1 spsk brun farin
2 let sammenpiskede æg
50 g hakkede jordnødder
2-3 spsk hakket, frisk koriander

Kog ægnudlerne møre i en stor gryde med kogende vand i ca. 5 minutter. Dryp godt af.
Varm olien op i en wok eller stor sauterpande, tilsæt hvidløg, løg og
svinekød og steg kødet gyldenbrunt.
Rør rejer, pickles (hvis der er med), tofu, bønnespirer, fiskesauce,
citronsaft og brun farin i og steg videre i 1 minut.
Kom de kogte nudler i og skub maden over i den ene side af panden.
Kom de sammenpiskede æg i, og når de begynder at stivne en anelse, vendes de omhyggeligt sammen med nudlerne.
Tilsæt jordnødderne og kog videre i 1 minut, til nudlerne er varmet helt igennem.
Server retten med et drys af koriander.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.911 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her