Logo

Cajun-stegt laks med citrongræssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g laksefilet

Cajun krydderi blanding:
Cayennepeber
Hvidløgsgranulat
Stjerneanis
Hel kanel
Nelliker
Ingefær

Krydderierne kommes i morteren eller blendes og stødes til det er næsten pulver.

Citrongræs
Piskefløde
Smør

Del laksen i 4 stykker og pensl dem med det smeltede og afklarede smør. Drys krydderi blandingen på og steg siden med krydderierne først til den er næsten ”branket”. Vend laksen om og steg den færdig i en forvarmet ovn i ca. 12 min.

Citrongræssauce:
Kraftig pighvarfond med hvidvin koges med citrongræs. Sigtes og reduceres med piskefløde.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.886 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her