Logo

Pandekager med syltede solbær 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 dl hvedemel
1 dl grahamsmel
1 æg
2 æggehvider
3 dl skummetmælk
10 g gær
1 spsk sukker
½ tsk salt
10 g smør
200 g frosne frosne solbær
2-3 spsk rom
 
Bland meltyperne med sukker og salt.
Rør gæren ud i lidt af mælken og pisk den i melet.
Tilsæt langsomt resten af mælken, så dejen ikke klumper.
Pisk tilsidst ægget og æggehviderne i.
Lad dejen hæve 30 min.
Steg små pandekager på en lille pande.
Solbærrene sættes over i en gryde med sukkeret.
Når det koger, svinges de rundt og koger 2-3 min.
Der slukkes og afkøles til næste dag.
Smag bærrene til med rom og kom dem over pandekagerne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.898 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her