Logo

Risotto con impanate di salmone

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

700 g laksefilet
havsalt
2 spsk citronsaft
4 spsk olivenolie
50 g løg
1 fed hvidløg
250 g rundkornede ris
2 salvieblade
lidt oregano
6 spsk hvidvin
200 g gorgonzola
5-6 dl hønsebouillon
2 spsk hvedemel
2 æg
50 g smør

Skær 12 små schnitzler ud laksefileten. Drysses og dryppes med havsalt, peber, citronsaft og olivenolie.
Løget hakkes fint, ligeledes hvidløget. Begge dele brunes let i 1 spsk olie. Ris, salvieblade og en anelse oregano tilsættes. Risene sauteres blanke og tilsættes hvidvin. Gorgonloza skæres i tern og ⅔ tilsættes risene.
Risottoen koges nu ved svag varme uden låg i ca. 16 minutter. Tilsæt af og til mere bouillon. Risene skal næsten have opsuget al væden og være kogt "al dente".

Lakseschnitzlerne drysses med lidt hvedemel og vendes i de piskede æg.
De resterende 2 spsk olivenolie opvarmes i en pande og schnitzlerne steges på begge sider.
Den resterende del af gorgonzolaen røres i risottoen. Anret på tallerken med laks over

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.342 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her