Logo

Lime-sorbet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

til 8-10 personer:
1 portion grundsukkerlage til Frugtis (se opskrift)
3 dl limejuice
saften af 1 citron
grøn frugtfarve (evt.)
hvidvin
Italiensk marengs af:
1 æggehvide
35 g flormelis

Kog sukkerlagen. Lad den stå ½ time. Kom så limejuicen, citronsaft og evt. lidt grøn frugtfarve i. Tilsæt derefter så meget hvidvin, at blandingen måler 15° Be. Lad den fryse i sorbetieren. Lige inden sorbeten er færdigfrosset, tilsættes italiensk marengs pisket af 1 æggehvide og 35 g flormelis. Rør den enten forsigtigt i med en spatel eller lad sorbetieren køre et par omgange. Lad sorbeten fryse færdig. Kom den i en plasticbeholder og lad den hærde i fryseren, indtil den skal serveres. Anret sorbeten i portionsglas.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.116 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her