Logo

Melondessert med kirsebær og chokoladeis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer
 
2 modne cantaloupmeloner
500 g Skælskør Kirsebærsauce
½ l piskefløde
4 æggeblommer
75 g sukker
150 g hakket mørk chokolade
 
Pisk fløden stiv.
Pisk æggeblommer og sukker til en luftig masse.
Vend fløden og æg sammen.
Tilsæt hakket chokolade og hæld ismassen i en form og frys den 5-6 timer.
Halver melonerne og skrab kernerne ud.
Sæt melonerne i knust is og fyld 2-3 spsk Skælskør Kirsebærsauce i hver.
Serveres med chokoladeisen og et glas Heering Cherry Liqueur.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.734 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her