Logo

Valnødderolade med flødeskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g sukker
3 æg
125 g hvedemel
1 strøget tsk bagepulver
1-2 tsk Vaniliesukker
50-100 g hakkede valnødder

Fyld:
½ pakke dybfrosne hindbær eller jordbær
sukker
¼ l piskefløde

Pisk æg og sukker til meget tykt og let skum. Sigt hvedemel, bagepulver og vaniljesukker i og vend det forsigtigt i æggemassen med en ske. Bred dejgen ud på en stor papirform i hele bagepladens størrelse. Bøj kanterne godt om og drys valmøddekernerne på dejen. Bag rouladen ved stærk varme (225-250) i 7-8 min. Vend straks kagen om på sukkerdrysset papir og stryg det varme bagepapir med koldt vand, så er det let at trække af. Læg papiret over kagen igen, til den er afkølet noget. Stryg den så med frugtmosen og fordel flødeskummet på, når kagen er helt kold. Rul så roladen, den er stor og flot. Egner sig udmærket til at fryse. Et særligt raffinement er da at skære den i skiver, der er helt iskolde.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.509 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her