Logo

Fiske paupietter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Skrubbe eller rødspætter
Fiskefars
fiskefond eller bouillon

Skrubbe eller rødspætter, flås og fileteres.
Krydres med salt og peber, og rulles m. skindsiden indad om to fingre.
Ørred mousse eller anden fiskefars sprøjtes i hullet.
Dampes i fiskekedel over fiskefond eller court bouillon.
Fiskefileterne kan også smøres med mousse og derefter rulles og dampes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.111 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her