Logo

Kartoffelmosfad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g oksefars
2 dåser coktailpølse
1 løg
salt, peber
3 dl ketchup
3 dl vand
20 kartofler melede
2 dl mælk
50 g margarine
jævnning fra Maizena
 
Skræl kartoflerne og kog dem 35 min
Brun kød og løg.
Tilsæt salt, peber, ketchup, vand og pølser.
Lad simre i 15 min. jævn det.
Læg det i et ovnfast fad.
Lav kartoffelmosen og læg over saucen, så det dækker helt.
I ovnen ved 225ºC til kartoffelmosen er gylden.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.640 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her