Logo

Hvidkålsovnret

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
500 g kogt hakket hvidkål fra Sønderjydsk kål
500 g magert hakket oksekød
4 spsk hvedemel
4 spsk rasp
3 tsk salt
1 tsk peber
Bacon i skiver/tern
 
Bland en fars af den optøede hvidkål, oksekød, hvedemel, rasp, salt og peber.
Smør et ovnfast fad med margarine og fordel farsen.

Ovenpå lægges bacon i skiver/tern.
Bages i ovn ca. 45 min. ved 200ºC.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.990 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her