Logo

Fyldte vandbakkelser med hindbærpuré

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 spsk vand
50 g smør
5 spsk hvedemel
½ tsk sukker
1 æg
 
Hindbærpuré:
200 g frosne hindbær optøede
2 spsk sukker
 
Fyld:
100 g flødeost naturel i mindre stykker
2 spsk appelsinsaft friskpresset
1 tsk sukker
½ tsk appelsinskal fintrevet
 
Bring vand og smør i kog og tilsæt hvedemel og sukker.
Varm dejen igennem under omrøring til den slipper gryde og ske.
Kom dejen i en skål og lad den køle af i ca. 2 min.
Pisk ægget let sammen og pisk det i dejen lidt efter lidt.
Dejen må ikke være for lind.
Form dejen med 2 teskeer til 18 små boller og sæt dem på en plade med
bagepapir.
Bag vandbakkelserne midt i ovnen.
Tag vandbakkelserne af bagepladen og lad dem køle af.
 

Hindbærpuré: Pres hindbærrene gennem en sigte og smag til med sukker. Stil hindbærpuréen tildækket i køleskab i mindst ½ time.
 

Fyld: Pisk flødeosten blød med appelsinsaft, tilsæt lidt ad gangen, og pisk til osten er jævn og cremet.
Smag til med sukker og appelsinskal.
 

Fordel ostefyldet i vandbakkelserne.
Anret dem med hindbærpuréen på 6 tallerkener.
Bages ca. 25 min. ved 200ºC

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.840 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her