Logo

Laks i nori-tang med tomatsalsa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g fersk laks i tynde skiver el. 4 pk. laksecarpaccio i skiver
4 plader Nori-tang
blandede små salater
½ stk selleri
1-2 stk gulerødder
2 spsk hakket bredbladet persille
revet muskatnød
olivenolie
salt
peber
4 stk tomater
2 stk rødløg
2 spsk vineddike
2 dl olivenolie
1 spsk frisk koriander

Pure:
Skræl selleri og gulerødder – kog dem møre i saltet vand og blend de kogte grønsager sammen med hakket persille. Smag til med salt, peber og revet muskatnød.

Tomatsalsa:
Skær tomaterne i kvarte, tag kernerne ud med en ske og skær kødet i tern. Pil løgene og hak dem fint. Vend tomater, løg, vineddike og olie sammen. Smag til med frisk koriander, salt og peber. Laksen krydres med salt og peber og pensles med olivenolie. Læg Nori-tang på bagepapir og kom grønsagspuréen på, læg laksen på og rul det stramt sammen. Lægges på køl i min. 1 time.

Serveres med tomatsalsa.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.973 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her