Logo

Svampestuvning

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

ca. 10 personer

500 g champignon
500 g Karl Johan
2 løg
250 g bacontern
½ ltr piskefløde
salt og peber
frisk hakket persille

Bacontern svitses og de rensede og hakkede svampe svitses hårdt i baconfedtet til de begynder af få farve.
Løgene hakkes fint og steges med svampene til de bliver er klare (de må godt få lidt farve). Der tilsættes nu en ½ liter piskefløde og hvidvin efter smag ca. 2 dl
Stuvningen koges ind til den har en passende konsistens. Det drysses med lidt persille og serveres med hjemmebagt flûte.

OBS. Retter der er tilberedt med frisk persille, som ikke er kogt med, må ikke varmes op igen!

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.010 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her