Logo

Mørke lyspunkter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Mørke lyspunkter

Billede venligst indsendt af Vibeke Eskildsen

 

Ingredienser

500 g hvedemel
400 g smør
150 g rørsukker
groft tesukker
chokoladeknapper

Tilberedning
Hvedemel, smør og sukker æltes godt og trilles til pølser i kosteskaft-tykkelse.
De rulles i groft tesukker og lægges nogle timer i køleskabet

(gerne til næste dag).
Skæres i skiver på 0,5 cm, der lægges på smurt plade og bages
ved god varme 200 °C ca. 10 minutter.
Så snart pladen er kommet ud af ovnen, sættes der en chokoladeknap 
på hver kage, men det skal gå så rapt, at den kan nå at smelte fast

(ellers må pladen i ovnen et øjeblik igen, gerne med chokoladen på).

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.937 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
1327520-11-2021 18:14:24 Vibeke Eskildsen
Har på billedet brugt rørsukker og chokoknapper. Kagerne er skåret i 0.5 cm tykkelse.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her