Logo

Provencalsk kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stor kylling ca. 1.2 kg
3 spsk hvedemel
salt, peber
3 løg
4 tomater
2 fed hvidløg
1 grøn peberfrugt
2 stilke bladselleri
300 g squash 
2 dl tør hvidvin
1 dl vand med 1 hønsebouillonterning
 
Skær kyllingen i portionsstykker.
Fjern skindet og vend stykkerne i hvedemel, krydret med salt og peber.
Pil løgene og skær dem i både, skær tomaterne i både.
Pres hvidløgsfeddene. Skær peberfrugten i mindre stykker.
Skær bladselleri og squash i skiver.
Bland grønsagerne sammen og fordel dem i et ovnfast fad.
Drys lidt salt og peber over.
Indstil ovnen på 175ºC.
Brun kyllingestykkerne på alle sider i olie på en stegepande.
Fordel kyllingestykkerne på grønsagerne i fadet.
Kog panden af med hvidvin og bouillon og hæld det i fadet.
Sæt fadet i ovnen i ca. 45 minutter eller til kyllingen er gennemstegt og
gylden.
Serveres med kogte ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.616 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her