Logo

Ananas surprise 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 små ananas
½ L. vaniljeis
3 æggehvider
125 g sukker
 
Forvarm ovnen til 250ºC.
Ananas med top flækkes på langs.
Kødet løsnes langs skallen, stokken i midten skæres væk, og kødet skæres i tern.
Æggehviderne piskes meget stive.
Sukkeret piskes i lidt af gangen.
Is og ananas fordeles lagvis i skallerne.
Marengsmassen fordeles over, det er vigtigt, at massen dækker
fuldstændigt, da isen ellers smelter for hurtigt under bagningen.
Ananas halvdelene sættes straks i ovnen og bager til marengsen er pænt
brun ca. 5 min v. 250ºC.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.128 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her