Logo

Hornfiskeruller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 udbenede hornfisk
hvedemel
salt
peber
smør

Krydderurter:
persille
Dild
løvstikke

Fisken rengøres og skæres i pæne portionsstykker.

Hak krydderurterne groft og læg et lille bjerg på hver fisk, der rulles og holdes sammen med en tandstikker.
Vend rullerne i hvedemel, drys med salt og peber og steg dem i smør ca. 10-12 min.

Hornfiskerullerne serveres med jævnet pandeafkog og små hvide kartofler

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.537 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her