Logo

Julesalat i godt selskab

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Julesalat i godt selskab

6 middelstore julesalater (endivie)

salt

1 pakke dybfrossen, hel spinat

smør eller margarine

4 letrøgede pølser

2 spsk hvedemel

2 dl fløde

2 æggeblommer

4 spsk reven ost

½ tsk reven muskat

Tilbehør: salat, brød og majschips

*

Kog julesalaterne i 6 minutter i letsaltet vand og lad dem dryppe af.

Skær spinaten i skiver og dæk bunden af et smurt, ildfast fad med dem.

Stil fadet i en varm ovn i 10-15 minutter - eller til spinaten næsten er tøet op.

Hæld forsigtigt vandet fra.

Flæk julesalater og pølser og læg dem skiftevis på spinaten.

Bag 1 spsk smør eller margarine af med hvedemelet og spæd med næsten al fløden.

Lad det koge godt igennem og smag til med salt.

Tag gryden af varmen og rør æggeblommerne, der er pisket sammen med resten af fløden, i.

Tilsæt reven ost og muskat og hæld saucen over ingredienserne i fadet.

Gratiner retten i 15-20 minutter ved 250°C - og server med salat, brød og majschips.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.761 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her