Logo

Hollandsk æbledessert

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 æbler
200 g sukker
2 spsk hvedemel
1 tsk salt
3 tsk stødt kanel
120 g havregryn
75 g hvedemel
6 spsk smør

Æblerne skrælles, udkernes og skæres i skiver .
Farinen blandes med hvedemel, 2 spsk, salt og kanel.
Æblestykkerne vendes deri.
Blandingen hældes i et smurt ovnfast fad, middel størrelse.

Havregryn og hvedemel, 75 g blandes og hældes over æblerne.
Smørret smeltes og hældes henover.

Bages ved 150ºC i 40-45 min
Serveres med flødeskum eller cremefraiche.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.560 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her