Logo

Ostegratineret kylling i karry

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g kylling i tern
3 peberfrugter (rød gul og grøn)
2 løg
2 fed hvidløg
4 spsk karrypaste (fx. Sharwoods)
500 g frisk pasta
½ l fløde
Lidt olie
 
Skær kylling samt peberfrugter i tern og bland med knust hvidløg, karrypaste og lidt olie.
Lad det trække i køleskab i mindst 1 time.
Steg hele blandingen til kødet er gemmenstegt, hæld fløden ved og lad simre i 5 min.
Hæld det hele over i et ovnfast fad og dæk med ost, gratiner retten i ovnen i 15 min ved 180°C.
Serveres med frisk pasta og evt nanbrød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.664 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her