Logo

ChokoKage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g blødt smør
500 g sukker
4 æg
450 g hvedemel
50 g kakao
4 tsk bagepulver
4. tsk vaniljesukker
1 ½ dl yoghurt naturel
21/2 dl kakaomælk
200 g mørk chokolade
Evt. M&M
 
Pisk smør og sukker sammen til det smuldrer.
Pisk æggene i en ad gangen.
Pisk blandingen til den bliver let og luftig.
Bland hvedemel, kakao, bagepulver og vaniljesukker sammen.
Vend det (drysset gemmen en sigte) i smørblandingen, skiftevis med yoghurt og kakaomælk.
Beklæd en bradepande med bagepapir og fordel dejen deri.
Bag kagen midt i ovnen ca. 1 time og 10 minutter ved 175ºC.
Løft forsigtigt kagen ud af bradepanden ved hjælp af bagepapiret.
Lad kagen køle af på bageristen.
Smelt chokoladen i vandbad og læg det over den færdigbagte kage, læg
evt. M&M ovenpå.
 
Tips: Kagen kan bages dagen i forvejen. Er frysegnet. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.046 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her