Logo

Kogt Mortens andesteg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 kg and   
6 laurbærblade   
4 skalotteløg i stykker  
15 sorte peberkorn   
10 hvide peberkorn   
6 grene frisk timian   
2 grønsags bouillontern  
 
Klargør anden og læg den i en gryde, hæld så meget vand i at det dækker.
Dette skal koge ca. 1 ½ time og stilles koldt for at trække i mindst 12
timer.
Skyen skal sies og koges ned til den ønskede smag/styrke.
Anden deles og steges færdig i forvarmet ovn ved 220-250ºC i ca. 10 min.
På denne måde bliver anden saftig og skindet dejligt sprødt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 371 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her