Logo

Kyllingelår med sprød skorpe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 kyllingelår (a 200 g)
1 spsk tørret oregano
2 dl tykmælk
1 bundt bredbladet persille
50 g sesamfrø
50 g rasp
6 spsk olie
peber fra kværn
salt

Da kyllingelårene skal marinere i 3 timer, bør du gå i gang med denne ret i god tid.
Vask først kyllingelårene og tør dem.
Så gnider du dem med oregano, salt og peber og lægger dem i et fad. Hæld tykmælk over, og lad dem marinere i 3 timer.
Forvarm derpå ovnen til 220°C, og hak persillen fint.
Rist sesamfrøene et øjeblik på en tør pande, før du blander rasp og persille i.
Vend lårene i denne blanding.
Placér dem i et lavt, smurt gratinfad og dryp olie over.
Steg kyllingelårene 25-30 minutter i ovnen (varmluftsovn 200°C, gasovn trin 4) og servér dem med en frisk, grøn salat og groft brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.687 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her