Logo

Spinat/valnøddetærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g færdig butterdej
1 pk. frosset spinat
2 skalotteløg
olivenolie
50 g valnøddekerner
3 småæg
1 dl fløde
1 ½ dl syrnet fløde, 9%

Rul butterdejen ud efter anvisningen på pakken og læg den i en tærteform - dejen skal hænge lidt ud over kanten.
Prik bunden med en gaffel og forbag den i 10 minutter ved 200°.
Pil og hak løgene. Svits dem i olie og tilsæt spinaten.
Lad den tø helt op ved svag varme. Rør i den af og til.
Hak valnødderne groft og vend dem i blandingen.
Smag til med salt og peber.
Skru op for varmen, så noget af væden fordamper.
Kom blandingen i den forbagte bund.
Pisk æg, fløde og syrnet fløde sammen og hæld det over.
Løft lidt i massen med en gaffel.
Bag tærten færdig i 20-30 minutter til æggemassen er helt stiv


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.407 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her