Logo

Lam i tomat + Kinesisk ferskenkompot

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lam i tomat + Kinesisk ferskenkompot

Lam i tomat

600 g lammebov

1½ spsk hvedemel

salt og peber

smør eller margarine

2 ds flåede tomater

3 løg

500 g grønne bønner

¼ tsk merian

hvidløgssalt

Tilbehør: Løse ris - se Tillæg, salat, brød

*

Skær kødet i store terninger og kom dem i en plasticpose med hvedemel, salt og peber.

Ryst det godt.

Brun kødet i smør eller margarine og kom tomaterne med væde direkte ned i gryden.

Rist de hakkede løg i lidt fedtstof, kom dem i gryden og læg låg over.

Lad det snurre for ret svag varme i 50-60 minutter.

Tilsæt de ituskårne bønner og merian.

Smag kraftigt til med hvidløgssalt og lad retten snurre videre i endnu 10-15 minutter.

Smag om nødvendigt til med mere peber.

Server løse ris, salat og brød til.

Madopskrift billede

Kinesisk ferskenkompot

8 knap modne ferskner

1 spsk jordnøddeolie

2 spsk honning

*

Læg fersknerne et øjeblik i kogende vand og flå dem efterhånden.

Skær dem i småstykker og fjern stenene.

Varm olien lidt og kom fersknerne heri.

Lad dem snurre sagte, til de begynder at koge ud.

Dryp honning over og fordel kompotten i portionsskåle.

Server desserten lun.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.784 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her