Logo

Laks med røræg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

- Asiatisk røræg med røget laks

Slå 4-5 æg eller æggehvider ud i en skål. Bland fiskesauce, sukker salt, peber, sambal oelek eller anden chilisauce, fintskåret forårsløg og evt. fintskåret friske chilier i ægemassen.

Hæld den ud i lidt varm vindruekærneolie på en pande og ven æggemassen jævnt, således at den er fast, uden at brænder på, på den ene side og er drivende våd på den anden. Denne dejlige røræg serveres til røget laks.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.339 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her