Logo

Moccalagkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 æg
ca. 3 spsk sukker
knap 1 dl majsstivelse
4 dl sødmælk
1 dl stærk kaffe
vaniljesukker efter smag
3 lagkagebunde
hedvin
 
Glasur af:
150 g mørk chokolade
ca. 75 g flormelis
2 spsk varmt vand
 
flødeskum af ¼ l piskefløde
  
Æg, sukker og majsstivelse piskes sammen hvorefter mælk og kaffe
tilsættes.
Varm cremen op under piskning, tag den af blusset, når den er blevet tyk
og smag til med vaniljesukker.
Stænk lagkagebundene med lidt hedvin og læg dem sammen med den
varme moccacreme.
Smelt chokoladen, rør flormeliset og vandet i og kom glasuren på kagen.
Sæt den i køleskab, før den pyntes med flødeskum og serveres iskold.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.564 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her