Logo

Farmors Jødekager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
250 g hvedemel.
½ tsk bagepulver.
1 tsk Vanila.
175 g smør eller margarine.
1 æg.
125 g sukker.
1 tsk citronessens.
Pensling: sammenpisket æg + vand.
Pynt:
2-3 spsk sukker.
1 tsk kanel. evt.
3-4 spsk finthakkede mandler

 
Mørdej: hvedemel, bagepulver og Vanila sigtes sammen et par gange.
Kold smør hakkes i.
Æg, sukker og citronessens røres til æggesnaps hvormed melet samles.
Dejen stikkes ud i runde takkede kager der lægges på smurte plader og
pensles med æg.
Sukker og kanel blandes og drysses på.
Lidt finthakkede mandler kan lægges midt på hver kage.
Pladerne sættes i 200ºC forvarmet ovn og bages ca. 8 min.

 
Tips: Dejen kan evt. stilles et koldt sted, inden den rulles ud. da dejen
kan være lidt svær at arbejde med ellers. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.538 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her