Logo

Spaghetti napoletana

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 portioner spaghetti
½ rød chilipeberfrugt
1 løg
1 gulerod
1 - 2 stængler blegselleri
1 bundt persille
2 fed hvidløg
1 dl olivenolie
1 kg tomater
2 spsk smør
150 gram mozzarella
frisk basilikum
salt, peber
 
Hak chilipeber, gerne med kernerne, løg, gulerod, blegselleri, persille og nogle basilikumblade fint.
Svits det hele i olie uden at det tager farve.
Skold og flå tomaterne (eller hvis der bruges tomater fra dåse skal de bare dryppe af)
Skær tomatkødet i små terninger og kom det i gryden til de andre
ingredienser.
Pres hvidløgsfeddene i og krydr med salt og peber.
Lad saucen koge for svag varme under låg i ca. 30 minutter.
Pisk saucen med det køleskabskolde smør og bland den med friskkogt
spaghetti, mozzarella skåret i små terninger og finthakket basilikumblade.
Fordel retten på forvarmede tallerkener.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.768 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her