Logo

Minipizza med oksespegepølse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Minipizza med oksespegepølse

  

Små pizzaer er nemme at lave, når der bruges pitabrød som bund. Fyldet kan varieres i det uendelige med andre typer af grønsager. Sund og slank. Prøv for eksempel med artiskokker og champignoner.

Arbejdstid: 15 min. Koge/stegetid: 20 min. Fryse-egne (1 person)

 

#

1 pitabrød (60 g)

50 g tomatpuré

100 g rød peberfrugt

1 lille løg

25 g fed ost (revet)

40 g oksespegepølse

rucolasalat

tomater

*

 

Flæk pitabrødet og smør tomatpure på de to halvdele.

Læg strimler af peberfrugt og skiver af løg på.

Drys den revne ost over og top med skiver af pølsen.

Bag pizzaerne i en 200 °C varm ovn på risten, til de er gyldne, og til osten er smeltet.

Kom frisk rucolasalat på pizzaerne og server tomater til.

 

Tips: De to pizzadele kan klappes sammen og spises som en sandwich.

 

Kalorier

 

478 kcal

Protein

27g

(23 %)

Kulhydrat

54 g

(48 %)

Fedt

16 g

(29%)

Kostfibre

6g

 

 

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.063 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her