Logo

Fyldte tomater med fåreost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg tomater
1 mellemstor selleri
250 g saltet fåreost
persille
peber
vinegar
solsikkeolie
salt
evt. 1 stk agurk
 
Skræl sellerien og skær den i terninger.
Kog det sammen med list salt.
Når selleristykkerne er kogte, de skal stadig være lidt sprøde, slynges vandet fra, og osteklumperne blandes sammen med olien og finthakket persille.
Skær toppen af tomaterne og udhul dem.
Fyld selleriblandingen i tomaterne, og anbring evt. disse på en skive agurk.
Pynt af med hakket persille og tomatskiver.
Server evt. med ristet brød og hvidløgssmør.
Koldt øl gør sig godt til denne forret.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 412 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her