Logo

Lækker ymerdessert

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 l  ymer
½ l kærnemælk
4 æggeblommer (pasteuriserede)
2-3 æggehvider (pasteuriserede)
1 dl sukker
2 tsk vaniljesukker
20 små makroner
frisk eller henkogt frugt (gerne jordbær eller hindbær)
evt. piskefløde
 
Æggeblommer og sukker piskes hvidt.
Æggehvider piskes stive.
Ymer og kærnemælk blandes med æggeblommerne og hviderne vendes
forsigtigt i.
Inden servering knuses makronerne og kommes i sammen med frugten.
Pyntes med flødeskumsklatter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.689 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her