Logo

Kirsebær sangria

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kirsebærrene giver sangriaen en dyb, fyldig farve. Den er også god som dessert.
 
2 appelsiner (usprøjtede)
2 dl cider
1 dl sukker
4 dl udstenede kirsebær
rød- eller hvidvin
1 dl piskefløde
1 dl græsk yoghurt eller fromage frais
 
Riv skallen af den ene appelsin.
Pil appelsinerne og skær dem i stykker.
Giv cider og sukker et opkog.
Læg kirsebærrene i og lad dem simre i nogle minutter.
Læg appelsinstykkerne i, når lagen er kølet af.
Fordel dem i glas og hæld vin på efter smag.
Pisk fløden til skum og bland den med yoghurt eller fromage frais.
Læg en klat af flødeskumsblandingen i hvert glas og pynt med revet appelsinskal.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.915 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her