Logo

Ostetærte 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g lagret emmentaler ( eller appenzeller)
4 dl piskefløde
2 æg,str. 1 eller 2
lidt salt og friskkværnet peber
lidt revet muskat
1 lille fed hvidløg
evt. 2 spsk Kirsch ( klar kirsebærbrændvin )

Riv osten fint. Pisk fløden næsten stiv. Slå æggene sammen og smag til med 1 strøget tsk fint salt, lidt friskkværnet peber, fintrevet hvidløg, revet muskat og evt. Kirsch. Tilsæt osten.

Rør æggemasse og fløde sammen og hæld det i den forbagte bund. Bag tærten ved 190° i ca. 30 min., eller til ostemassen er stivnet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.509 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her