Logo

Kage på tråd fra Fyn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g hvedemel
100 g sukker
5 dl klaret smør
2 æg
Øl
Rosiner
Mandler
Æbler
Snor
Klaret fedt
 
 
Der røres en dej af hvedemel, sukker, æg, klaret smør og øl.
Dejen skal være som en tyk pandekagedej.
Rosiner, mandler og stykker af æbler trækkes skiftevis på en tyk snor.
Der skal være et stykke fri i hver ende til at holde i.
Snoren med "godterne" på dyppes i dejen og koges i klaret fedt, til de er blevet lysebrune.
Snoren trækkes ud, og kagerne spises meget varme.
 
Tips: Klaret smør er smeltet smør, hvor bundfaldet er siet fra. Klaret fedt er smeltet, siet ok­sefedt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.154 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her