Logo

Saltbagt laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 æggehvider
100 g fint salt
500 g lakseside uden ben
peber
1 citron
frisk dild

Pisk hviderne til de kan vendes uden at de falder ud af skålen. Hæld salten i og vend rundt med en dejskraber.
Krydr laksen med peber på begge sider. Smør halvdelen af hviderne på skindsiden og læg laksen med denne side nedaf i et ovnfast fad. Smør resten af hviderne på den anden side.
Vær omhyggelig med at hviderne dækker fisken helt.
Bages i ovn 20 min ved 200 gr.
Efter bagning slås saltdejen af laksen og smides væk.
Laksen skæres ud i portionsstykker og anrettes med citron og dild.

Server med grønsager og frisk brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.470 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her