Logo

Rustikke klejner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g hvedemel
2 æg
2 ½ dl vand
2 spsk rom
salt
65 g sukker
olie til friturekogning
 
Desuden
2 spsk sukker
½ tsk kanel
 
Ælt hvedemel, vand, æg, rom, salt og sukker sammen til en blank dej.
Rul den tyndt ud og skær den i strimler på 5x15 cm. med en kniv.
Snit et hul i midten af hver strimmel og træk den ene ende gennem hullet
som til almindelige klejner.
Man kan også skære tre meget tynde strimler dej og flette dem sammen.
Varm olien op og lad klejnerne koge til de er gyldne.
Tag dem op med en hulske og lad dem dryppe af på fedtsugende papir.
Drys klejnerne med kanel og sukker lige før serveringen.
Rustikke klejner smager bedst når de er helt friskkogte og egner sig
ikke til længere tids opbevaring.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.814 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her