Logo

Æblepandekager med rosiner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Æblepandekager med rosiner

 

Pandekagedejen er rørt med revne æbler og rosiner og krydret med kanel. Server med en god vaniljeis uhmm ...

4 personer. Arbejdstid: 30 min. Bagetid: ca. 30 min. Fryseegnet

 

#

150 g hvedemel

1 tsk bagepulver

1 tsk stødt kanel

3 dl mælk

3 æg

4 æbler

100 g mørke rosiner

50 g smør til stegning

 

Tilbehør:

½-¾ liter vaniljeis

1-2 æbler

*

 

Bland mel, bagepulver og kanel.

Pisk mælk og æg i dejen.

Skræl æblerne, og riv dem groft.

Rør dem i dejen sammen med rosinerne.

Smelt lidt smør på en lille pande (ca. 18 cm i diameter) og kom ca. ⅔ dl dej på til en pandekage.

Steg i nogle min på hver side.

Fortsæt med resten af dejen; der bliver ca. 8 pandekager.

Server de lune æblepandekager med vaniljeis og små sprøde æblestykker.

 

Æblepandekager med rosiner


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.629 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her