Logo

Svampepolenta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Den rustikke og nærende majsgrød bliver med tilsætning af rørhatte og champignoner et kongeligt tilbehør

Den rustikke og nærende majsgrød bliver med tilsætning af rørhatte og champignoner et kongeligt tilbehør til et godt stykke pandestegt svinekød, fx koteletter.

 

10 g tørrede rørhatte

200 g champignon

2 løg

3 spsk (oliven)olie

3 dl grønsagsbouillon

75 g polenta (groft majsmel)

50 g parmesanost, reven

25 g smør

salt og peber

1 spsk purløg, snittet

 

De tørrede rørhatte sættes i blød i varmt vand.

Champignoner gøres i stand og skæres i kvarte.

Løgene hakkes og steges glasagtige i 2 spsk olie.

Væden knuges af rørhattene, og de tilsættes.

Fyld op med 3 dl grønsagsbouillon.

Bring suppen i kog, og tilsæt langsomt polenta.

Lad det hele koge op igen og lad polentaen stå og trække på mellemvarme i 20 minutter.

Rør i gryden af og til.

Når polentaen er næsten færdig, steges champignonerne i 1 spsk olie og blandes i.

Reven parmesanost og 25 g smør blandes i, og der krydres med salt og peber.

Drys med snittet purløg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.059 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her