Logo

Amagergryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g skinke eller hamburgerryg
250 g gulerødder
5 dl vand
500 g nye kartofler
250 g bælgede ærter
25 g margarine
Ca. 2 spsk hvedemel
peber, salt
hakket persille

Skinke eller hamburgerryg skæres i små firkanter.

Gulerødder og kartofler skrabes og skæres også i små firkanter.

Ærterne bælges.

Skinke, gulerødder og kartofler sættes over med vandet.

Koges knapt møre, hvorefter ærterne kommes i.

Margarine og hvedemel røres sammen og kommes i.

Koges med 5-10 min. Retten smages til med salt og peber.

Drysses med hakket persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 5.124 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her